Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

28 Kasım 2016 Pazartesi - Fakültemiz “Tarih süreci ve günümüze etkileri bakımından fıkıh mezhepleri” konulu bir konferans düzenledi.

Fakültemiz tarafından 24.11.2016 Perşembe günü saat. 13.30'da 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonu'nda “Tarih süreci ve günümüze etkileri bakımından fıkıh mezhepleri” konulu bir konferans düzenlendi. Konferansa Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şevket Topal konuşmacı olarak katıldı. Prof. Dr. Şevket Topal yaptığı sunumda, fıkıh mezhepleri hakkında bilgiler verdi ve günümüze ait kimi fıkhi meselelere değindi. Konferansa Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Ali Kasap, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2012© Tüm Hakları Saklıdır.