Kur'ân-ı Kerim'i Güzel Okuma Takviye kursları

•  20 Eylül 2019 Cuma

Değerli Öğrenciler!

Okul müfredatı başta olmak üzere yüzüne okuma, tecvid-talim ve ezberleri desteklemek amacıyla il müftülüğünden gelecek görevli erkek ve kadın hocalarımız fakülte binamızdaki özel dersliklerde Kur'ân-ı Kerim'i Güzel Okuma Takviye kursları düzenleyecektir. Katılmak isteyenlerin en geç Cumartesiye kadar T.C. kimlik numaraları ve kendilerine ulaşabileceğimiz bir telefon numarası ile dönüş yapmaları gerekmektedir.

Lütfen bu duyurudan arkadaşlarınızı haberdar ediniz.
Katılım için faysal.arpagus@gop.edu.tr adresine T.C. kimlik ve telefon numarasını yazarak mail gönderiniz.

Not: Derse katılımlar istikrar gerektirmektedir. Gerekli bilgiler, kurs başladıktan sonra dersin hocaları tarafından verilecektir.