Öğrenci belgesi ve transkript belgesi alımı hakkında bilgilendirme

•  21 Eylül 2019 Cumartesi

ÖĞRENCİ BELGESİ ve TRANSKRİPT TALEP EDEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

• Transkript ve öğrenci belgesi talep eden aktif öğrencilerimiz, Öğrenci Bilgi Sistemine kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak kullanıcı işlemleri adı altındaki belge talepleri kısmından öğrenci belgesi veya transkript talep edebileceklerdir.

• Evrakın onaylanması ile öğrencinin Bilgi Sistemine kayıtlı olan e-mail adresine, belge otomatik gönderilecektir.

• Öğrenci talep ettiği evrakın çıktısını e-mail adresinden alabilecektir.

• Öğrenci belgesi ve transkript belgesinin ıslak imzalı talep edilmesi halinde, Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına müracaat edilecek olup, Fakülte Öğrenci Bürosundan belge çıktısı kesinlikle verilmeyecektir.

DEKANLIK